Welkom op de virtuele tentoonstelling van Fotokring Merksplas VZW. Door de corona maatregelen zagen we ons genoodzaakt om in 2021 enkel een on-line versie te organiseren. We hadden jullie veel liever in levende lijve gezien, voor een babbel en een drankje, maar het kon nu eenmaal niet anders.

Veel kijkplezier.

Uitnodiging

Klik op de foto's om ze in groot formaat te zien.

GilbertVerbinnen

Beelden lopen als een rode draad door het leven. Je kan ze maken, bewerken en bespreken met je vrienden.

Jef Debacker

Ik hou van eerlijke foto's. Foto's met een eigen ziel, foto's die iets uitstralen. En die vragen meestal geen zware nabewerking. Montages en collages zijn niet echt aan mij besteed. Dit jaar vind je van mij een aantal (stads)landschappen. En dat ik fan ben van Zeeland zal je ook niet ontgaan.

May Vermeiren

Ik heb fotograferen altijd al leuk gevonden maar als je dit kunt doen in clubverband en met gelijkgestemde zielen wordt het nog beter. Je leert bij en de “kritiek” die je krijgt laat je ook anders naar je foto’s kijken. Ik heb niet 1 specifieke discipline maar fotografeer alles wat ik zelf mooi vind. Of dat dan fotografisch een goede foto oplevert laat ik in het midden, ik heb er plezier aan beleefd.

Rudi Rombouts

Ik probeer om dagelijks een nieuwe foto te maken, zowel onder als boven water. Boven water gaat mijn voorkeur naar straat- en architectuurfotografie. Dus met mijn camera in de hand kom ik door gans het land.

Reeks "De fritten-eters"

Annika Freson

Hoi, ik ben Annika, 44 jaar jong en woon in Turnhout. Interesse in fotografie had ik al in mijn kinderjaren, maar toch heeft het tot 2014 geduurd eer ik mijn eerste echte DSLR bezat. In datzelfde jaar ook gestart met mijn eerste cursus. Doorheen de jaren zijn nog veel gevolgd en ben ik ook al verschillende jaren lid van Fotokring Merksplas. Mijn interesse ligt vooral in landschappen en dieren en ik heb me gespecialiseerd in hondenfotografie.

Reeks "Honden"

Sarah De Belder

Corona heeft ons in 2020 allemaal in snelheid gepakt. Gemaakte plannen konden niet altijd doorgaan en hierdoor moesten we snel schakelen. Toch leverde afgelopen jaar enkele mooie en uitzonderlijke beelden op.

Sven Dirkx

Hallo, mijn naam is Sven. Ik ben 26 jaar en Kempenaar in hart en nieren! Al heel mijn jonge leven vind ik de nodige rust in de natuur. Tijdens een wandeling langs kleine paadjes en modderige wegen staat voor mij het leven even stil en zet ik alles uit het hoofd. In november 2016 kocht ik mijn eerste camera om mee te nemen tijdens mijn wandelingen en vandaag kan ik niet meer zonder! Dankzij fotografie leerde ik de omgeving nog meer te appreciëren. Dat breng ik dan ook graag in beeld om met anderen te delen.

Reeks "Lokale Landschappen"