Door de corona maatregelen waren we in 2022 nogmaals genoodzaakt enkel een on-line versie te brengen. We hadden jullie veel liever in levende lijve gezien, voor een babbel en een drankje, maar het kon nu eenmaal niet anders.

Voor ons 40-jarig jubileum hebben we eind 2021 een fotowedstrijd ingericht waaraan iedereen kon deelnemen. 15 personen hebben in totaal 41 foto's ingezonden.
Je vindt de winnende foto's (en alle andere inzendingen) als deel van deze on-line tentoonstelling.

Veel kijkplezier.

Uitnodiging

Klik op de foto's om ze in groot formaat te zien.

Rudi Rombouts

Ik probeer om dagelijks een nieuwe foto te maken, zowel onder als boven water. Boven water gaat mijn voorkeur naar straat- en architectuurfotografie. Dus met mijn camera in de hand kom ik door gans het land.

Persoonlijk Reeks 2022

GilbertVerbinnen

Beelden lopen als een rode draad door het leven. Je kan ze maken, bewerken en bespreken met je vrienden.

Jef Debacker

Wolken, water en licht. Dat zijn de drie hoofdthema's van mijn bijdrage dit jaar. Alle foto's zijn genomen in Zeeland.

Watermolenpad in Hoogstraten

May Vermeiren

Ik heb fotograferen altijd al leuk gevonden maar als je dit kunt doen in clubverband en met gelijkgestemde zielen wordt het nog beter. Je leert bij en de “kritiek” die je krijgt laat je ook anders naar je foto’s kijken. Ik heb niet 1 specifieke discipline maar fotografeer alles wat ik zelf mooi vind. Of dat dan fotografisch een goede foto oplevert laat ik in het midden, ik heb er plezier aan beleefd.

Persoonlijk Reeks 2022

Winnaars van onze fotowedstrijd.

Fotowedstrijd naar aanleiding van ons veertigjarig bestaan, wegens corona pas één jaar later gevierd. Iedereen kon deelnemen. Er werden 41 foto's ingezonden door 15 verschillende personen. Hier volgen de drie winnende foto's.

Alle overige inzendingen vind je HIER.